Recensie van Frank Volman

Dit boek is een must have als je als ondernemer ook op internet begeeft. Ik was behoorlijk verrast door de hoeveelheid informatie in dit boek. De titel is enigszins misleidend doordat hier alleen Google in voorkomt. Echter worden ook sociale media: Twitter, Facebook en Linkedin besproken. Dus je krijgt meer onderwerpen dan je verwacht!

Heel Holland Googelt leest prettig weg. IT en vooral Google heeft een belangrijke positie ingenomen in de maatschappij. Echter zijn (hulp)boeken op het gebied van IT vaak erg onpraktisch en lastig te begrijpen.
De auteur van dit boek weet met begrijpelijk taalgebruik en voorbeelden inzicht te geven in de mogelijkheden van Google en de diverse sociale media. Hierdoor is het goed mogelijk om kennis uit het boek meteen toe te passen.

Ik wist al het een en ander over Google voor het lezen van dit boek. Echter is mijn kennis door het lezen van dit boek breder geworden, waardoor ik nog meer uit deze onderwerpen kan halen. Ik denk dat dit boek zowel geschikt is voor een jongere doelgroep (kennisverbreding) als voor een oudere doelgroep (ontdekken van E-marketing). Ik ben zeer benieuwd of er ook een vervolg komt waarin nieuwe trends zoals Pinterest en Instagram aan bod komen.

Pluspunten:
Heldere uitleg, Praktisch toepasbaar, geeft aanvullende inzicht

frank volman

Frank Volman
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *