Recensie van Lucy Sennef

IEDEREEN HEEFT HIER PROFIJT VAN.

Een titel die prikkelt, Heel Holland Googelt. Het boek ziet er prachtig uit, mooi gebonden, goede geur, prettig lettertype en het oogt overzichtelijk.

Na een lang voorwoord (van mij zou dit korter en krachtiger mogen) waarin achtergrond informatie staat komt een hele duidelijke, uitgebreide inhoudsopgave. Achterin het boek nog een index waardoor alle onderwerpen makkelijk te vinden zijn.

Ik sta op het punt me in deze wereld te gaan begeven en kan, als redelijk ‘leek’ heel veel duidelijke info uit het boek halen, het prikkelt me en geeft me duwtjes die ik nodig heb op het pad van websites en andere social media om mijn weg te vinden.

Toch is het boek niet alleen voor beginners geschreven, het is een boek dat je als naslagwerk blijft gebruiken, ook wanneer je je al langer op deze weg begeeft. Er is voor iedereen informatie te vinden en het is ook goed om nog eens te kijken of datgene wat je al gedaan hebt verbeterd kan worden.

In het boek is ook aandacht besteed aan andere vormen van social media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

In de wat meer informele stukjes mag wat mij betreft nog een paar keer naar de taal worden gekeken, het zou soms iets vloeiender kunnen. Dit tast de verdere kwaliteit van de inhoud overigens niet aan.

lucy-sennef

Lucy Sennef
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *